MIP Projects Oy on perustettu vuonna 1993 (ent. MK-Projects Oy). Nimi vaihdettiin omistajanvaihdon yhteydessä vuonna 2018. MIP Projects jatkaa laaja-alaista työtä tuote-materiaalipalveluissa.

Kotipaikkamme on Helsingissä ja tytäryhtiömme toimii Pietarissa, Venäjällä.

Merkittävin osaamisemme on vientitoiminta Venäjälle, jota olemme tehneet yli 30 vuotta ja meidän kautta materiaalitoimitukset onnistuvat suoraan työmaille Venäjälle.

Tuonti Suomeen hoituu myös kauttamme. Tuomme tunnettuja tuotteita ja laitteita teollisuudelle sekä rakennusmarkkinoille.

Edustamme Entropien (Saksa/Venäjä) korkealaatuisia lämmitys- ja höyrykattiloita, sekä DKC:n (Italia/Venäjä) laadukkaita sähkötuotteita. Laaja valikoima sekä korkea laatu ovat hyvä perusta kotimaan markkinoille.


Tuonti

Edustamme Entropien (Saksa/Venäjä) korkealaatuisia lämmitys- ja höyrykattiloita, DKC:n (Italia/Venäjä) laadukkaita sähkötuotteita, EM Cable sertifioituja voimakaapeleita sekä SFS liukukannakkeita.

Vienti

MIP Projects Oy:llä on yhteen laskettuna yli 60 vuoden kokemus viennistä Venäjälle ja IVY-maihin. Pietarissa sijaitsevan tytäryhtiömme myötä vientitoiminta hoidetaan ”saman katon alta” eli rajanylitykset ja tulliselvitykset menevät sujuvasti.

Konsultointi

Hankintapalvelu. Kilpailutamme projekteihin materiaalit/laitteet EU/IVY/Aasia/US

Valvontapalvelu. Tilaajan valvonta ja raportointi Suomi/Ruotsi/Englanti/Venäjä

Tiilitie 4
01720 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


© MIP Projects 2021 | Y-tunnus: 0940302-5